Lid worden van Budo Kwai Teisoku

Lijkt het je leuk om te gaan judoën dan kun je bij Budo Kwai Teisoku drie gratis proeflessen volgen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Arie-Willem van BeekTijdens de proefles kun je deelnemen in een t-shirt en korte sportbroek.

Als je na deze drie trainingen de smaak te pakken heb dan kun je je door het invullen van het inschrijfformulier aanmelden als lid. Dit formulier kun je, samen met het machtigingsformulier voor de contributie, inleveren tijdens de eerst volgende les.

Inschrijfformulier

De contributie​

De hoogte van de contributie is € 75,00 per 6 maanden. Na inschrijving wordt eenmalig wordt € 7,50 in rekening gebracht. De contributie wordt via een incasso automatisch afgeschreven in april en oktober. Hiervoor dien je bij inschrijving een ingevuld machtigingsformulier in te leveren. Dit formulier kunt je inleveren tijdens de les.

 

Machtigingsformulier 

Doorgeven wijzigingen of opzegging​

Wij horen het graag wanneer bijvoorbeeld jouw telefoonnummer, rekeningnummer of emailadres is gewijzigd. Dit kun je u aan ons doorgeven door middel van het wijzigingsformulier. Dit formulier kunt je inleveren tijdens de les.

Wijzigingsformulier

Indien je jouw lidmaatschap wilt opzeggen dan kun je dit doen door middel van het opzeggingsformulier. Dit formulier kunt je inleveren tijdens de les.

Opzeggingsformulier

Lid worden van de Judo Bond Nederland​

Naast lid worden van Budo Kwai Teisoku kun je ook lid  worden van de Judo Bond Nederland. Dit is onder andere van belang voor de leerlingen die ook aan officiële wedstrijden mee willen doen.  Alle judobanden die uw zoon/dochter behaald bij onze club moeten daarvoor ook worden geregistreerd bij de JBN. Je moet minimaal een half jaar lid moet zijn van de JBN voordat je de eerste band (geel) mag laten registreren. Daarna mag je één keer per zes maanden een band laten registreren.
 

Het nummer van onze vereniging bij de Judo Bond Nederland is: d2sk45w.

 

Enkele voordelen van het lidmaatschap bij de JBN zijn het unieke JBN paspoort, een ledenpas en de mogelijkheid tot deelnemen aan wedstrijden en officiële JBN examens.

© 2016 – Judovereniging Zaltbommel “Budo Kwai Teisoku”  |